SMAAKmag. lekker rotterdams
  • Nieuws
  • Eten & drinken
  • Interviews
  • Reportages
  • Columns
  • Webshop
    • Winkelmand
  • Abonneren op SMAAKmag.
  • Adverteren in SMAAKmag.
  • Wij zijn SMAAKmag.
Winkelmand
  • SMAAKmag.
  • Abonneren
  • Adverteren
  • Webshop
Abonneren
SMAAKmag. lekker rotterdams
SMAAKmag. lekker rotterdams
  • Nieuws
  • Eten & drinken
  • Interviews
  • Reportages
  • Columns
0
favoriet Guus Bok Kirsten Gorter Fabian de Ruijter smaakmag
  • Interviews

Favoriet: over smaak valt niet te twisten

  • Hans Reitzema

Zoveel mensen, zoveel smaken. De een zweert bij haute cuisine, anderen bij een kapsalon, vegan burger of poké bowl. SMAAKmag. beperkt zich niet tot één smaak. Iedere mening telt, iedere smaak telt. Op straat vragen we terloops en ongeremd aan de lekkerbekken naar hun favoriete eet- en drinkplekken.

Guus Bok

Artiest (Presentator, Acteur, Componist)

favoriet Guus Bok smaakmag

Op de middelbare school ontmoette ik een Hindoestaans meisje. Via haar heb ik Surinaams eten heel erg leren waarderen. Saoto soep met name, maar ook roti. Dat heb ik altijd een verrijking gevonden van mijn leven. En daarom kom ik nog héél vaak bij Warung Mini aan de Witte de Withstraat. Ook ‘s nachts, in mijn eentje. Na een optreden heb ik altijd wel honger. Dan ga ik meestal daar nog even wat eten. Bazar, in dezelfde straat, kan ik ook aanraden trouwens, en dan vooral de bittergarnituur!

Kirsten Gorter

Content Manager

favoriet Kirsten Gorter smaakmag

Wijnbar L’Ouest aan de Van Oldenbarneveltstraat is mijn favoriete plek om in het weekend met mijn vriend op het terras een plekje in de zon te zoeken. Na het wandelen, shoppen of museum bestellen we dan een witte huiswijn en lekkere bitterballen. En dat is toch voor je gevoel een soort van gezond, want ze komen uit de oven. En dan wordt één portie vaak een tweede portie, en dat ene wijntje wordt een tweede wijntje. En zo zit je hier dan lekker een paar uur in de avondzon.

Fabian de Ruijter

Havenarbeider

favoriet Fabian de Ruijter smaakmag

Bokaal aan de Nieuwemarkt is voor mij een soort van tweede huis. ‘s Ochtends een bakkie koffie, ‘s middags lekker aan het bier, ‘s avonds een happie eten erbij. Op werkdagen eet ik thuis, maar op vrije dagen is het gewoon makkelijk om de deur uit te gaan. Ik ben verder wel van de Indonesische keuken. En de Hollandse! Maar dan van mijn moedertje natuurlijk. Ik heb nog nooit van mijn leven een prakkie gemaakt, omdat mijn moeder gewoon de lekkerste maakt.

Beeld: Hans Reitzema

Hans Reitzema

Meer smaakvolle artikelen
Lees meer
  • Interviews

Elke hap telt

  • Dijlan van Vlimmeren
Lees meer
  • Interviews

Heat and Eat als warm gebaar in pittige tijd

  • Dijlan van Vlimmeren
Mattie Valk & Herman den Blijker - SMAAKmag.
Lees meer
  • Interviews

De koek is niet snel op bij Mattie Valk

  • Dijlan van Vlimmeren
Tres - SMAAKmag.
Lees meer
  • Interviews
  • Recepten

Tres – De ongekende creativiteit van Michael van der Kroft

  • Dijlan van Vlimmeren
Lees meer
  • Interviews

Eens wat anders: een Rotterdamse cider tijdens kerst

  • SMAAKmag.
Lees meer
  • Interviews

Pikante pepertjes en zoete lotusbloemen

  • Karin Koolen
Lees meer
  • Interviews

Doe ons vaker zo’n jamsessie!

  • Dijlan van Vlimmeren
Lees meer
  • Interviews

London lekkers: Visstoof op instinct

  • Sander Grip

Smaakt dit naar meer?

Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief!

SMAAKmag.
Lekker Rotterdams
SMAAKmag. is een initiatief van Veenman+ communicatiebedrijf Rotterdam en carenza* ontwerpbureau Rotterdam

Vul jouw zoekterm in de druk op enter.