SMAAKmag. lekker rotterdams
  • Nieuws
  • Eten & drinken
  • Interviews
  • Reportages
  • Columns
  • Webshop
    • Winkelmand
  • Abonneren op SMAAKmag.
  • Adverteren in SMAAKmag.
  • Wij zijn SMAAKmag.
Winkelmand
  • SMAAKmag.
  • Abonneren
  • Adverteren
  • Webshop
Abonneren
SMAAKmag. lekker rotterdams
SMAAKmag. lekker rotterdams
  • Nieuws
  • Eten & drinken
  • Interviews
  • Reportages
  • Columns
0
Hotel Supernova SMAAKmag. Special Horeca Corona
  • Interviews

Supernova

  • Dijlan van Vlimmeren

“Hoe het met me gaat? Met mijzelf best okay. Laat onverlet dat het een rare tijd is. Met het hotel zijn we, met we bedoel ik mezelf en Glenn Severin, nu slechts twee dagen per week open: op vrijdag en op zaterdag. Op de andere dagen komt er haast niemand. Geen horeca, geen evenementen in de stad, dat is killing voor de hotels.

We hebben in de weekenden een in-room dining in samenwerking met restaurants als De Matroos en Het Meisje en Williams Canteen. Vanuit de minibar vinken we de drankjes af. Flessen die niet leeg zijn, mogen de gasten de volgende dag mee naar huis nemen. Het driegangenmenu serveren we op de kamers uit, volledig coronaproof. Het is voor ons een behoorlijke work-out, 38 kamers per gang af, maar het is leuk om te doen en het wordt goed opgepakt. We kijken er ieder weekend opnieuw naar uit.

De in-room dining is verre van kostendekkend. We hebben geluk met onze investeerder die de situatie begrijpt en zich heel coulant opstelt, want het steunpakket gaat vooralsnog aan ons voorbij, althans een deel van het steunpakket. We moeten kunnen aantonen wat onze omzetdaling per maand is ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, maar Supernova bestond nog niet in maart 2019. We verwachten dat we pas vanaf maart 2021 weer kunnen draaien zoals we willen draaien. Tot die tijd proberen we de kosten te beperken en de weekenden te vullen.”

Jan-Maarten de Reus

Beeld: Sylvia Kuiper

Dijlan van Vlimmeren

Meer smaakvolle artikelen
Lees meer
  • Interviews

Elke hap telt

  • Dijlan van Vlimmeren
Lees meer
  • Interviews

Heat and Eat als warm gebaar in pittige tijd

  • Dijlan van Vlimmeren
Mattie Valk & Herman den Blijker - SMAAKmag.
Lees meer
  • Interviews

De koek is niet snel op bij Mattie Valk

  • Dijlan van Vlimmeren
Tres - SMAAKmag.
Lees meer
  • Interviews
  • Recepten

Tres – De ongekende creativiteit van Michael van der Kroft

  • Dijlan van Vlimmeren
Lees meer
  • Interviews

Eens wat anders: een Rotterdamse cider tijdens kerst

  • SMAAKmag.
Lees meer
  • Interviews

Pikante pepertjes en zoete lotusbloemen

  • Karin Koolen
Lees meer
  • Interviews

Doe ons vaker zo’n jamsessie!

  • Dijlan van Vlimmeren
Lees meer
  • Interviews

London lekkers: Visstoof op instinct

  • Sander Grip

Smaakt dit naar meer?

Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief!

SMAAKmag.
Lekker Rotterdams
SMAAKmag. is een initiatief van Veenman+ communicatiebedrijf Rotterdam en carenza* ontwerpbureau Rotterdam

Vul jouw zoekterm in de druk op enter.